A rendelő címe:

1027, Budapest
Kapás u. 26. / A lépcsőház

06 1 213 7737

Bejelentkezés:

06 30 3113045

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rövid fék probléma

Mikor beszélünk rövid fék problémáról?

A hímvessző méretének jelentőségével kapcsolatban számos tévhit él.Mikor megvizsgáltak több száz férfit, kiderült, hogy tízből egy férfinak a hímvesszője merev állapotban kisebb 12 cm-nél, egynek pedig nagyobb 15 cm-nél, a többinek -a többségnek- 12-15 cm közötti.

Mivel a hímvessző mérete évezredek óta a férfiasság fokmérője, érthető, hogy sokan szertnének nagy péniszt.

 

Mi a teendő ha valaki elégedetlen a méreteivel?

Az orvosi gyakorlatban 10-12 cm nagyságnál elsősorban az átlagos mérettel kapcsolatos tévhiteket próbáljuk meg eloszlatni és a pácienst meggyőzni arról, hogy egy megfelelő és érzelmileg is ragaszkodó partnerrel harmonikus nemi életet tud élni.

Gyógyszerekkel, hormonokkal a tévhitekkel ellentétben nem növelhető a hímvessző mérete.

Az internet tele van olyan ajánlatokkal, honlapokkal amiken tudományosnak tünő módszerekkel, "növényi "szerekkel igérnek pénisz növekedést. Ezek egytől egyig átverések.

Nyujtás, vákuumszívás nem növeli meg a péniszt csak arra az időre amig alkalmazzák, utána visszahúzódik, aki erőlteti annak sérülhet, többen jöttek később merevedési zavarra, érzéketlenségre panaszkodva.

Két biztos módszer van a pénisz növelésére, az egyik ha valaki használja rendszeresen. A merevedéstől tágul, erősödik, semmi mástól nem.

A másik pedig- ha valaki elhízott fogyjon le és a pénisze máris jobban előjön a testéből !

 

Mindezek miatt "pénisz nagyobbítást" nem vállalunk, mert nem lehet jó eredményt elérni. Kérem ne keressenek pénisz nagyobbítás témában!

 

 

Back to top