A rendelő címe:

1027, Budapest
Kapás u. 26. / A lépcsőház

06 1 213 7737

Bejelentkezés:

06 30 3113045

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

varo

Az MR Clinic rendelőjének várója


Elsősorban férfiak urológiai, szexuális és egyéb intim problémáira szakosodtunk, orvosaink a terület országosan, sőt nemzetközileg is ismert szakemberei. Merevedési zavar, korai magömlés, hímvessző problémák, fitymaszűkület , nemzőképesség zavara, andrológiai vizsgálat, prosztata betegségek -ezek a fő problémák ami miatt keresnek bennünket. Külföldről is egyre többen jönnek el hozzánk.

Dr Fekete Ferenc az Mr Clinic igazgatója 1982-ben kapott orvosi diplomát a budapesti Semmelweis Egyetemen.

DSC01851

 

Egyetemi évei alatt kétszer nyert sebészet tanulmányi versenyt. Az Orvostovábbképzõ Egyetem Urológiai klinikáján kezdett orvosként dolgozni és 1987-ben szakvizsgázott urológiából. 1988-ban egy közép és egy felsőfokú állami nyelvvizsgát tett le. Az Orvostovábbképző Egyetemen 1993-ig dolgozott egyetemi tanársegédként. A klinikán eltöltött több, mint tíz év során hazánkban az elsők között kezdett el foglalkozni a lézer urológiai alkalmazásával, több nemzetközi konferencián vett részt ebben a témában. Később szakmai érdeklődése a férfiak szervi eredetű szexuális problémáinak az irányába fordult.Budapesten elsőként bevezette az impotencia kezelésére szolgáló érműtéteket, valamint a szilikon pénisz implantátumok alkalmazását, melyet jelenleg is csak ketten alkalmaznak rutinszerűen  hazánkban a súlyos merevedési képtelenség kezelésére. 1993-ban saját magánrendelőt alakított ki és főállású magánorvosként folytatta tevékenységét. Vendégoperatőrként az elmúlt húsz évben meghívták az Uzsoki, a Szent János, a BM , a Központi Honvéd és a Délpesti kórházakba, valamint Pápára, Szentesre, Szolnokra, Szombathelyre, Debrecenbe, Miskolcra, Gyulára, Sopronba, Bajára és Bécsben is végzett speciális -impotencia elleni és más hímvessző- műtéteket.Tanulmányúton többször járt kórházakban Angliában, Hollandiában és Ausztriában. 2000-óta a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikájának a munkatársa, itt is végez műtéteket.

2012-ben a FECSM / Fellow of the European Committee of Sexual Medicine / cím viselésére jogosító európai vizsgát tett.

Tagja  az Európai és a Magyar Urológus Társaságoknak valamint az Európai Szexuális Medicina Társaságnak. A Magyar Szexuális Medicina Társaság elnöke / www.sexualmedcine. hu /, a Magánorvosok Országos Szövetségének vezetőségi tagja. Rendszeresen részt vesz a hazai és külföldi tudományos kongresszusokon előadóként és rendezőként. Az Urológiai Szakmai Kollégium Tanácsának, a minisztérium tanácsadó testületének tagja.

 A Springer kiadó adta ki "Impotencia" valamint az "Erekciós Zavarok" c. könyveit, amik ezekben a témákban úttörőek voltak hazánkban. Társszerzője az "Esztétikai Plasztikai Sebészet" és a "Tabularium Urologiae'' valamint az "Urológia mindenkinek'' c. könyveknek.

A Mr Clinic urológusa, Dr Szapanidisz Jorgosz a Semmelweis Egyetem Orvostudományi Karát általános orvosként 1988-ban summa cum laude eredménnyel végezte el.

Jorgosz

Ezt követően 20 éven keresztül a fővárosi Szent János Kórház Urológiai-sebészeti osztályán dolgozott, előbb urológus szakorvosi majd adjunktusi beosztásban.
Fő szakmai érdeklődési területei a prosztata jóindulatú és daganatos betegeségei, a vesekövesség, urológiai gyulladások kezelése. Ezen tárgykörökből számos tudományos cikket írt és előadást tartott hazai és külföldi kongresszusokon. Az országban az elsők között alkalmaztak műtét nélküli vesekőzúzást, hosszú kórházi munkája során számos sürgős műtétet végzett és esetet kezelt.  

Az elmúlt években az orvosi munka mellett klinikai gyógyszervizsgálatok szervezését és ellenőrzését irányítja. Ennek során többek között szexuális panaszok gyógyszeres kezelésének klinikai vizsgálatát koordinálta országos szinten. A különféle urológiai és férfi szexuális panaszokkal a rendelőbe fordulók ellátásában a két évtizedes kórházi és a szexuális problémák vizsgálatával kapcsolatos tapasztalatát kamatoztatja.

 

 

 

Adatok:   Cég neve   - Mr Clinic Kft  Székhelye - 1027.Budapest, Kapás u 26-44/ A   Adószám 12475900-1-41  Cégbejegyzés 01-09-688122 , kelte : 2000.05.23    Működési engedély száma 01015/2012  Statisztikai számjel 1247900

Tárhely szolgáltató és elérési adatai

 

 

 

 

 

Back to top