Fő cél a gyógyításban:

HATÉKONYság ÉS BIZTONSÁG

Időhúzás nélkül

minél előbb hatékony kezelést próbálunk kezdeni

A rendelő címe:

1027, Budapest
Kapás u. 26. / A lépcsőház

06 1 213 7737

Bejelentkezés:

06 30 3113045

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Gyors vizsgálatok

Mi is voltunk betegek. Ezért tisztában vagyunk vele, hogy az orvoshoz nem bonyolult vizsgálatok elvégzésére, hanem problémájuk mielőbbi orvoslására fordulnak az emberek.

 Igyekszünk olyan megoldásokat javasolni, hogy csak a legszükségesebb vizsgálatokat kelljen elvégezni, amik a rendelőben legtöbbször azonnal el is végezhetőek és a hatékony kezelést mielőbb megkezdjük. Amennyiben van régebbi lelete azt javasoljuk hozza el. Hasznos lehet a vérnyomás otthoni mérése reggel és este és az értékek naplóba való beirása.

Lehetőség van prosztatarák szűrő vérvételre /PSA / és hormonvizsgálatokra, utóbbiakhoz délelőtt kell jönni, mert délután mindenkinél alacsonyabb lehet a hormonszint. Ugyancsak várakozás nélkül tudunk urológiai ultrahangvizsgálatot végezni korszerű, színes ultrahang készülékkel. Spermavizsgálat leletét egy órán belül értékeljük és kiadjuk. Vizeletvizsgálat 10 különböző paramétert néző automata készülékkel történik 3 perc alatt.

Kisebb beavatkozásokat / pl.rövid fék átmetszés stb./ azonnal elvégezzük. Törekszünk rá, hogy elkerüljük az időrabló valamint a kezelés megválasztása, hatékonysága szempontjából felesleges vizsgálatokat.

Mi nem a tömegesen javasolt vizsgálatokból,  kezelésekből, hanem a gyorsan javuló és elégedett betegekből igyekszünk megélni.

Back to top