Fő cél a gyógyításban:

HATÉKONYság ÉS BIZTONSÁG

Időhúzás nélkül

minél előbb hatékony kezelést próbálunk kezdeni

A rendelő címe:

1027, Budapest
Kapás u. 26. / A lépcsőház

06 1 213 7737

Bejelentkezés:

06 30 3113045

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elveink

trust

 Fő elveink:

- diszkréció, adtok bizalmas kezelése

A bennünket felkeresők különlegesen intim problémáira tekintettel a diszkrécióra fokozottan ügyelünk. A páciensek vizsgálata és a megbeszélés természetesen négyszemközt zajlik.
Csak a kezeléshez szükséges adatokat rögzítjük , azokhoz kizárólag az orvos fér hozzá , az adatokat szigorúan bizalmasan kezeljük.

- gyors előjegyzés, rövid várakozás

A telefonon jelentkező visszatérő pácienseket akár még aznap, újakat egy héten belül fogadjuk. A betegek fogadása a megbeszélt időben, de legfeljebb rövid várakozással /előző beteg vizsgálatának elhuzódása esetén/ történik.

- csak a szükséges vizsgálatok gyors elvégzésére törekszünk

Mi is voltunk betegek. Ezért tisztában vagyunk vele, hogy az orvoshoz nem bonyolult vizsgálatok elvégzésére, hanem problémájuk mielőbbi orvoslására fordulnak az emberek.

Csak a feltétlenül szükséges vizsgálatokat, kezeléseket javasoljuk. Törekszünk arra,hogy ezeket már az első vizit során elvégezzük és lehetőleg azonnal megkezdjük a probléma kezelését.

Ha egy orvoson jól vasalt ing és köpeny van az nagyon jól mutat. Törődünk mi is a megjelenésünkkel, de ennél is fontosabbnak érezzük, ha az orvos odafigyel a páciensre, próbálja beleérezni magát a helyzetébe és olyan megoldást kínál fel neki a panaszára amit magának is javasolna-ha ő lenne abban a helyzetben. Úgy bánik vele, ahogy szeretné ha vele bánnának. Ez egy alapvető, évezredes alapelv aminél jobbat nem találtak még ki.
Szóval elnézést ha az ingünk néha kicsit gyűröttnek látszik, de mi dolgozunk benne!
Amire viszont szintén folyamatosan odafigyelünk az a tisztaság, higiénia a rendelőben és a kiegészítő helyiségekben. Nem is fordult elő az elmúlt 20 évben semmiféle fertőzés a rendelőben.

Back to top